Productes i serveis

HIDROTUÏT és el principal partner de les instal·lacions aquàtiques esportives, spas urbans i balnearis.

El servei d’aquesta àrea és global i s’integra al 100% a les necessitats de l’entitat.

Des de el disseny i muntatge dels tractaments de l’aigua, o l’assessorament en l’autocontrol i la formació dels operaris de manteniment de la instal·lació, al subministrament de producte químic, recanvis i accessoris, l’anàlisi de les aigües i el servei tècnic o l’assessorament, i tot el que es pugui col·laborar per mantenir les instal·lacions controlades i oferir un qualitat d’aigua extraordinària.

HIDROTUIT és membre d’ASOFAP que és la principal associació de professionals en el sector de les piscines.

HIDROTUÏT, elabora i comercialitza productes per al tractament de l’aigua i disposa d’estoc permanent per tal de donar servei i agilitat a les comandes.

Els equips de regulació i control de les aigües és fabriquen amb instrumentació de precisió i s’ofereix la possibilitat d’enviar els registres o inclús la modificació de paràmetres a través del mòbil, internet o in-situ, advertint així de qualsevol incidència que es detecti en la qualitat de l’aigua.

Dues parts molt importants que ha HIDROTUÏT valorem són el servei d’assistència tècnica per ajudar on no arriba el personal de manteniment i el servei d’assessorament tècnic post venta a través de tècnics comercials per donar una visió tècnica de qualitat als responsables de les instal·lacions.

HIDROTUÏT està en constant evolució. A l’aula de formació s’hi imparteixen: seminaris, jornades tècniques, presentacions de producte, cursos d´operador de piscines, curs de prevenció i control de Legionel·la, etc.

HIDROTUÏT està dirigit als clients, col·laboradors i a persones externes que vulguin adquirir un nivell de coneixements adequat amb la seva tasca. O bé, a personal tècnic per certificar els seus coneixements.

Productes i Serveis