Qui som i Politica de Qualitat

HIDROTUÏT es una empresa creada l'any 2000 amb vocació d’aportar solucions als tractaments d’aigua. L’activitat principal de HIDROTUÏT actualment, és el tractament de l'aigua de consum, la sanitària, la industrial i de piscina, el servei que ofereix HIDROTUÏT és complert i transversal, des de l'anàlisi de l'aigua a tractar, fins a la solució claus en mà. Passant  pel disseny, l’assessorament, l’anàlisi, la implementació i execució, la formació, el subministrament del producte i el seguiment ó manteniment del tractament. Tot es realitza amb personal propi i col•laborant amb fabricants de producte de primer nivell.

 L’equip humà de HIDROTUÏT està format per Enginyers, Químics i Llicenciats en les diferents matèries que conformen el conjunt de serveis de l’empresa.

 HIDROTUIT te la certificació ISO 9001 amb número de registre 0.04.14241.

 HIDROTUIT està registrat com a Laboratori d’anàlisi de Salut Ambiental per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb el número LSAA-319-14.

 HIDROTUIT es una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya per a la prevenció i control de la Legionel·la amb el número de registre 5006CAT-LgT. També disposa  de l’autorització i homologació per la formació oficial del cursos de Legionel·la.

 HIDROTUIT es component de les associacions ASOFAP i AQUAESPAN essent aquestes les més representatives del sector del tractament de l’aigua. 

 

 

HIDROTUIT, disposa a la seva seu central de més de 1000m2. Els serveis que el conformen son el Laboratori d’anàlisi, magatzem logístic amb venda directa per mostrador, despatx de consultoria, aula de formació, servei tècnic i les oficines on es centralitza la gestió integral. 

 

 

FLUX DE SERVEI

 

 

DEPARTAMENTS QUE COMPOSEN HIDROTUIT

 

 

POLITICA DE QUALITAT D'HIDROTUÏT:

http://hidrotuit.com/politica-de-qualitat